Stress coaching

stress- en burn-out coaching

Omdat energiek leven zoveel leuker is!

daisy-801813_1920

Stress coaching

Heb je al een tijdje last van spanningsklachten of zit je in een burn-out? Ben je erg moe, zie je op tegen vele taken en verplichtingen? 
Heb je last van een vol hoofd en voel je je vaak onrustig? En heb je de juiste formule om hier uit te komen nog niet gevonden? 

EN

Zou je je graag beter voelen, meer vanuit je gevoel leven, meer energie hebben en tools krijgen om weer vooruit te kunnen? (Of niet
weer in dezelfde situatie terecht te komen?) Zodat je weer kunt werken, sporten en leuke dingen kunt ondernemen, zonder dat je te moe
of te gestrest bent? 

Dan is stress coaching misschien precies wat je zoekt! 

Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

 

1-op-1 begeleiding

In de 1-op-1 begeleiding richt ik me vooral op jou als persoon en kijken we naar het fysieke aspect van je stress klachten. Allereerst is het zaak om fysiek weer te kunnen herstellen zodat je daarna weer stappen kunt maken naar een sprankelend en energiek leven.

Vorm begeleiding
We beginnen met een intake, gevolgd door een aantal sessies (de intensiteit en locatie bepalen we samen) en sluiten een aantal weken later af met een evaluatie bijeenkomst.

Individueel herstelplan
Ik luister goed naar wat jouw klachten en behoeften zijn. Ik werk onder andere volgens de CSR methode, maar neem ook mijn eigen ervaringen en opgedane kennis mee. Ik vind het belangrijk om specifiek naar jouw behoeftes te kijken in plaats van wat de 'standaard' is of wat je omgeving misschien verwacht. Uiteindelijk gaat het om jou en word je door vanuit jezelf te leven het allergelukkigst.

Duurzaam
Dit doen we op een duurzame manier, ik wil graag dat je je beter voelt voor een langere periode en niet dat we voor een quick-fix gaan, waarna je weer instort.

Investering: € 80,- per uur
Anti-stress pakket: € 550,- in totaal (dit is inclusief kennismaking, intake, 5 sessies en een evaluatie sessie).

Inspiratie sessie

In deze inspiratie sessie zal ik je een luisterend oor bieden en zal ik je inspireren om dichter bij jezelf te komen en van daaruit keuzes te maken en stappen te zetten.

Vorm begeleiding
Na een korte online intake middels een vragenlijst en/of een telefonisch (of video) gesprek inventariseren we waar je staat en waar je behoeftes liggen. Daarna gaan we over tot het daadwerkelijke inspiratie gesprek.

Locatie
Samen kiezen we een locatie (online, in de natuur of koffie tentje) waar we de inspiratie sessie laten plaatsvinden.

Begeleiding
In de inspiratie sessie wil ik samen met jou ontdekken wat je nodig hebt en wat je gelukkig maakt. Uit ervaring weet ik dat je meer wijsheid in je hebt dan je denkt. Het is alleen soms wat weggestopt. Graag ga ik samen met jou op zoek naar die wijsheid. Dit zal jou helpen om de juiste richting te bepalen, elke keer opnieuw.
Onderwerpen: Stress, burn-out, vermoeidheid, leven vanuit je gevoel, het maken van keuzes en het vinden van je (werk- en privé) balans.

Investering: € 100,- in totaal
- Kennismaken (gratis)
- Vragenlijst intake
- Inspiratie sessie van 1 uur

Marrit Jansma

Voor een sprankelend en engergiek leven.

 

 

KvK nr.: 85060739


Contact

Tel: 06-54223868
Mail: info@marritjansma.com