Over

Mijn verhaal

Over

Over Marrit

Hoi, ik ben Marrit. Opgegroeid in Friesland en daarna voor mijn studie Orthopedagogiek naar Groningen verhuisd, waar ik nu nog steeds met veel plezier woon. Ik ben mij door de jaren heen steeds meer gaan interesseren in ‘het leven’. Ik vroeg mijzelf af hoe geef ik dat vorm? Wat is een leuke, interessante, energieke en sprankelende manier van leven? Oftewel, wie ben ik en wat past bij mij?

Die vragen kwamen niet uit de lucht vallen. Die vragen klopten op mijn deur. Want de manier waarop ik leefde was niet duurzaam en resulteerde niet in een sprankelend en energiek leven, maar in een vermoeid, uitgeput leven, liggend op de bank. 

Dat kon niet de bedoeling zijn.  

 

Marrit Jansma burn-out coach

Burn-out

De onvermijdelijke burn-out zorgde ervoor dat ik flink vermoeid was. Na een korte rustperiode probeerde ik de draad weer op te pakken. Maar hoe erg ik ook mijn best deed, echt goed herstellen deed ik niet. Ik heb echt van alles geprobeerd, van voeding, bewegen en leefstijl tot diverse trainingen en coaches, maar niks hielp echt.

Totdat ik er helemaal klaar mee was en ein-de-lijk naar mijn hart begon te luisteren. Dat stemmetje dat de hele tijd stiekem eigenlijk wel aanwezig was, maar waar ik geen acht op sloeg. Ik dacht altijd dat een ander wist wat goed voor mij was, dat stemmetje niet. Toch?

Na tijden van onderdrukken liet ik die stem dan toch maar toe. En dat was de beste beslissing ooit. Langzaamaan, stapje voor stapje krabbelde ik weer op. Natuurlijk had het tijd nodig en ging het niet vanzelf. Maar het is zeker het begin geweest, en mijns inziens de basis voor een goed herstel en belangrijker: een sprankelend en energiek leven!

Begeleiding 
Het is een lastige, harde maar ook mooie weg geweest. En daar is een verlangen uit gekomen en dat is dat ik dit wil delen en jou daarmee wil inspireren en helpen op jouw pad. Ik heb verschillende trainingen gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling, ben opgeleid tot mindfulness trainer én heb mijn certificaat tot stress en burn-out coach gehaald bij CSR (een methode die precies aansluit bij mijn kijk op burn-out en het herstellen daarvan). 

Wil jij een duurzame aanpak voor jouw stress problemen, waarbij je meer bij je gevoel uitkomt, volledig vanuit jezelf leeft en weer sprankelend en energiek in het leven staat? Dan kun je gebruik maken van mijn aanbod, dit zijn coach sessies, vitaliteits- en mindfulness trainingen. Ik zou heel blij zijn als jij ook vanuit jezelf kan leven, zodat je kan zijn wie je bent en kan doen wat je te doen staat.

Wil je meer over mij weten, zou je willen afspreken of willen samenwerken? Neem dan contact met mij op. 

Marrit Jansma

Voor een sprankelend en engergiek leven.

 

 

KvK nr.: 85060739


Contact

Tel: 06-54223868
Mail: info@marritjansma.com