Mindfulness

GEwoonnu

Dit moment, gewoon nu

Meer bij je gevoel uitkomen en luisteren naar jezelf door je steeds bewust te zijn van dit moment, gewoon nu.


Mindfulness

Aanwezig zijn bij datgene wat er nu is. Dus, je bent je bewust van zien, ruiken, voelen, proeven, horen en denken, ook al voelt het prettig, onprettig of neutraal. Het klinkt simpel, maar het is lastiger dan je denkt. We zijn vaak in gedachten verzonken, dan maken we ons zorgen of zijn we alvast vooruit aan het plannen. Door mindfulness te ontwikkelen leer je op een andere manier met het leven en zijn uitdagingen om te gaan. Dit resulteert in een gevoel van rust, balans en het gevoel dat je volop leeft, in plaats van dat je wordt geleefd. 

Ik bied in samenwerking met Jantje Dobma van GewoonNU workshops, meditatieavonden, gastcolleges, wandelingen, en opfrismomenten aan. Wil je een programma op maat, wat precies aansluit bij jouw behoeften? Neem dan contact met me op via onderstaande knop. 

 

Groepstraining

Er zijn verschillende opties voor groepstrainingen. De officiele 8-weekse ‘MBCT Mindfulness’ training of de 6-weekse
‘Mindful Leven’ training. 

Locatie: Op locatie of online via Teams

Wanneer: In overleg zijn verschillende data mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Neem contact op via onderstaande knop. 

Workshops

Zou je een workshop over mindfulness willen volgen? Naast reguliere workshops kan dit ook op maat worden aangeboden.

In een 1- of 2-urige workshop krijg je een goed beeld van wat mindfulness is en bied ik je ook een aantal kleine oefeningen die je gelijk kan toepassen in je dagelijkse leven.

Mindful & fitness

In samenwerking met MIBOSO worden er gecombineerde trainingen, workshops en cursussen aangeboden. 

Door te sporten kan je de stress letterlijk van je af slaan en kom je makkelijker in je lijf i.p.v. je hoofd. Tussendoor ontwikkelen we een houding waardoor je bewuster bent van wat je lichaam kan en ontdek je dat het ook nog eens erg prettig is om aanwezig te zijn bij datgene wat je doet. 

Nieuwe workshops worden op aanvraag aangeboden. 
Heb je interesse? Vraag via de onderstaande knop naar meer informatie. 

Locatie: Helperzoom 3a, Sportstudio MiBoSo

Marrit Jansma Mindfulness en fitness

Individueel

Heb je een mindfulness training gevolgd en zou je je graag samen nog eens verdiepen in een bepaald thema?

In een individuele coach sessie gaan we vanuit de mindfulness in gesprek over een bepaald vraagstuk. Dit geeft heel direct inzicht wat je vaak op verschillende andere gebieden ook kan toepassen. 

 


Samenwerking met gewoonnu

Sinds oktober 2020 ben ik een samenwerking gestart met Jantje Dobma, van GewoonNU. Onder diezelfde naam bieden wij mindfulness trainingen, workshops, gastcolleges, meditatie avonden, opfrismomenten en mindful wandelen aan. Beide zijn wij erg blij met deze mooie samenwerking en wij zullen deze samenwerking de komende tijd nog voortzetten. Voor meer informatie klik op de link hieronder.

 

Zelf ben ik jaren geleden tijdens een stressvolle periode gestart met een mindfulness training. Ik was zoveel aan het piekeren en het leek wel alsof mijn gedachten maar rondjes door mijn hoofd bleven draaien. Hier wilde ik wat aan doen. Al vrij snel kwam mindfulness op mijn pad, en dat vond ik echt fantastisch, het was zo’n fijne manier om met jezelf en je gedachten om te gaan!

Allereerst ontdekte ik dat ik vaak met mijn gedachten heel ergens anders was. Bijvoorbeeld tijdens het eten koken of tandenpoetsen was ik in mijn hoofd bezig met problemen. Hoezo? En hielp dat? Nee, dat had geen enkele zin, sterker nog, de stress stapelde daardoor alleen nog maar meer op. 

 

Mindfulness leerde mij dat ik gewoon aanwezig kon zijn bij datgene wat ik deed. Die gedachten kon ik laten voor wat ze waren. Dat bracht veel meer rust en balans. Daarnaast heeft het mij ook veel meer contact met mijn gevoel en intuïtie opgeleverd.

Ik gun meer mensen om dit ook te ervaren en zo beter voor zichzelf te zorgen en uiteindelijk meer kunnen genieten van het leven. Ben jij ook nieuwsgierig of het wat voor jou is? Neem dan gerust contact op!

 

Klanten reviews

Feedback

'Het niet oordelen, vriendelijk zijn en acceptatie heeft mij veel geleerd. Dit maakt het voor mij makkelijker om positiever in het leven te staan'
Anoniem
Deelnemer training 'Minful leven'
'Het sprak mij aan dat je na afloop heel goed kan voelen hoe hard je lichaam eigenlijk gewerkt heeft'
Anoniem
deelnemer 'Mindful & Fitness'
Marrit Jansma

Voor een sprankelend en engergiek leven.

 

KvK nr.: 85060739


Contact

Tel: 06-54223868
Mail: info@marritjansma.com